Actiefkamp

€ 195,-

⚠ Helaas, dit jaar hebben wij wegens omstandigheden ervoor gekozen om actiefkamp niet door te laten gaan.  ⚠

Vlotten bouwen, kanoën, militaire dropping, sport competities, een smokkelspel, dagje naar het zwembad, waterpret in een nabije rivier of plas en grenzen verleggen in het adventure park.

Voor alle actievelingen van 15-17 jaar hebben we een actiefkamp. Het kamp vindt plaats op een scouting terrein. Op dit kampterrein maken we gebruik van een toiletgelegenheid, helaas zijn er geen gratis warme douches aanwezig. We bouwen zelf een openlucht keuken zodat we van alle gemakken zijn voorzien. Het terrein is omringt door bos en ligt in de buurt van de Vecht, wat zich ideaal leent voor een middagje vlotten bouwen, kanoën en de nodige zwempartijen. Elk jaar verzint het leidingteam nieuwe spellen om jou een onvergetelijke week te bezorgen. Buiten al die spellen gaan we ook een dag naar een adventure park waar we verschillende parcours afleggen.

Heb jij genoeg behendigheid en uithoudingsvermogen om deze uitdaging aan te gaan?! Neem dan de week na kamp maar vast vrij, want die zul je hard nodig hebben om bij te komen. Bij het actiefkamp kunnen 24 deelnemers mee, dus reserveer gauw jouw plekje!