Leiding

De leidingteams bestaan uit enthousiaste vrijwilligers tussen de 18 en de 35 jaar, die naast studie of werk een deel van hun vrije tijd besteden aan het leiden van een vakantiekamp bij de SVK. Bij het vormen van de teams bekijkt de leidingcoördinator uit het bestuur samen met de hoofdleiding welke kwaliteiten een leiding heeft om zo een evenwichtig team samen te stellen. De leuke sfeer die kenmerkend is voor de kampen van de SVK wordt door de leiding goed uitgedragen. Vaak zijn zij zelf jarenlang mee geweest als deelnemer, om alvorens hun enthousiasme te spuwen in de functie van kampleiding. Mede hierdoor kennen zij de typische kampsfeer als geen ander.

Tijdens het instructieweekend worden alle vrijwilligers goed voorbereid op de kampen; kennis van EHBO en brandveiligheid zijn hier natuurlijk een onderdeel van. Ook aan sociale aspecten, zoals groepsprocessen, wordt aandacht besteed. Een combinatie van een gedegen voorbereiding, ervaring en veel enthousiasme maakt dat uw kind bij hen in goede handen is. Alle leiding van de SVK is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wil jij mee als leiding bij één van onze kampen? Kijk dan hier!

Ouders en deelnemers over de leiding

Jong, positief, gemotiveerd en zich volledig inzettend voor de kinderen!

Goed, goede mix van ervaring en nieuwe leiding waarbij je met een gerust hart je kind achterlaat.

De leiding is heel gezellig en kun je goed mee lachen! Niet te streng en ze luisterden ook naar onze wensen voor het kamp.

Superleuk en heel gezellig, we hadden een hoop lol met elkaar!