Tentenkamp 10-12

€ 120,-

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma in een nieuw thema. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Voorbeeld van een thema: SVK-TV

Gisteren werd je ontvangen door de medewerkers van SVK-TV en moest je gelijk solliciteren, waarom wil jij zo graag een week bij SVK doorbrengen? Uiteraard kwam jij glansrijk door de sollicitatie ronde en kreeg je je eigen medewerkers pas. Alle gekkigheid van de leiding weer  even voorbij, eerst maar even een slaapplek uitzoeken bij je nieuwe kampvrienden. De eerste kampnacht was een dolle boel!

Nog een tikkeltje slaperig sta je klaar voor een nieuwe kampdag. We beginnen onze dag met een heerlijk ontbijt dat de leiding heeft klaargezet aan de tafels onder de grote boom van het kampterrein. Omdat het zo lekker warm is heeft de leiding een waterestafette klaargezet, wat dacht je van buikschuiven over een zeepbaan, kopje onder door het zwembad en zo snel mogelijk die waterballon kapot slaan? Natuurlijk houden we de score bij en krijgt het winnende team een leuk prijsje! Na dat rennen is het wel even tijd voor een pauze, dus lekker opdrogen in het zonnetje.

Als je even later naar de keuken kijkt staat daar alles klaar om een echte cupcake cup te houden! Wie maakt de mooiste cupcake?? Na deze lekkere cupcake lunch heb je dan echt even vrije tijd, je kunt lekker relaxen, tafeltennissen of alvast je bonte avond act voorbereiden… Dan is het alweer tijd om in actie te komen want in het bos zijn alle leiding verkleed als personages van Spanga’s te vinden maar ze hebben een probleem.. Iedereen is iets kwijt, en ze moeten het sowieso terug hebben anders gaan ze écht geen film opnemen voor SVK-TV! Gelukkig zijn jullie snel genoeg en redden de filmset van Spanga’s bij SVK!

’s Avonds heeft de leiding een heerlijke maaltijd bereid die je weer genoeg energie geeft om het avondprogramma vol te houden. Maar eerst natuurlijk even corfeesten, zoals wij de corvee noemen, dansen bij de afwas en de stoere kerels halen de grootste stapels hout voor op het kampvuur. We gaan met de schemering nog een keer het bos in… maar dat bos ziet er nu wel heel anders uit! Stiekem, zonder gezien te worden, moeten jullie TV programma’s van andere zenders naar SVK-TV halen, dat wordt weer rennen dus. Wie gaat er winnen? De TV politie of jullie? Moe maar voldaan zitten we nog gezellig even bij het kampvuur. Op naar de volgende kampdag! Misschien gaan we morgen wel naar het zwembad, een dagje naar de stad of houden we ’s avonds een dropping?

Wil je nou alvast kennismaken met een aantal van onze leiding? Dat kan hier.

Kampnummer:
242

Datum:
Van 27-07-2024 t/m 03-08-2024

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.