Tentenkamp 12-14

€ 120,-

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma in een nieuw thema. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Voorbeeld van een thema: "That's Life"

In zeven dagen van baby naar opa of oma. Bij tentenkamp 12-14 kan het!

Zaterdag werd je ontvangen op het kampterrein als baby. Er stonden schalen met beschuit met muisjes voor de papa’s en mama’s en jij kreeg een persoonlijk slabbetje met daarop je naam.
Nadat je al je spullen in de tenten hebt gelegd, is het tijd om de namen van iedereen te leren kennen. Goed onthouden, want je bent nog een hele week met elkaar samen! Deze eerste dag wordt afgesloten met een sluip en kruipspel in het bos. Hoe stil kunnen jullie baby’s zijn?

De zondag ochtend staan we op als kleuters. Je klautert uit je bedje en met z’n allen beginnen we de dag met kleuter-peuter gymnastiek. Rekken, strekken, en een stuk hardlopen waarna we een potje voetballen en tikkertje spelen.
‘s Middags speel je in groepjes een potje levend ganzenbord en ’s avonds ben je uitgenodigd op een verjaardagspartijtje. Een spannende speurtocht met spelletjes als schminken en ballonnentrap. Het partijtje eindigt met een geweldige kinderdisco met chips een glaasje cola en muziek!

De week gaat verder en je groeit steeds meer, van puber naar student inclusief de juiste feestjes! Dan volgt de midlifecrisis en algauw nadert het einde van de week. Op het einde van de week beland je in het leven van een bejaarde, want zo’n kamp eist toch wel zijn tol.. Op onze oude dag maken we een aandenken aan deze onvergetelijke levensreis met een afgedrukte groepsfoto. 

Wil je nou alvast kennismaken met een aantal van onze leiding? Dat kan hier.

Kampnummer:

243

Datum:
Van 03-08-2024 t/m 10-08-2024

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.