Tentenkamp 7-9

€ 120,-

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma in een nieuw thema. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Voorbeeld van een thema: sprookjesbos

Zaterdag kom je aan op het kampterrein en zijn al je favoriete sprookjes figuren daar om jou welkom te heten, Sneeuwwitje, Elfjes, Robin Hood en zelfs Pinokkio is van de partij! Samen zoek je een lekker plekje in de tent en ontmoet je je nieuwe kampvriendjes.

Algauw hoor je dat de sprookjesfiguren je nodig hebben, want het gaat niet zo goed met het sprookjes bos… Er zijn plannen om een snelweg aan te leggen, maar dat zou het einde betekenen voor het sprookjesbos. Met zijn allen gaan we het bos in om de werkmannen tegen te houden en de magie in het sprookjes bos te houden. Er wordt gerend en gevlogen, en tussendoor maakt de leiding de lekkerste broodjes voor je klaar. ’s Middags gaan we gezellig met de elfjes het bos in, en zij laten ons alle magische plekjes zien. Terug op het kampterrein heb je lekker even vrije tijd om met je kampvriendjes te relaxen in de zon, een potje te voetballen, mooie kleurplaten te maken of de leiding te helpen met koken. Vanavond staan wraps op het menu!

Na het eten gaan we toch nog even het bos in, de trollenkoning heeft in het bos een speurtocht uitgezet die jullie naar zijn mooiste schat zal brengen. Gewapend met een zaklamp volgen jullie de takken die glinsteren van de elfenstof en brengen de schat terug naar de trollenkoning. Voor dit harde werken worden jullie beloond met een mooi trollen verhaal bij het kampvuur.

Dan is de dag alweer voorbij en kruipt iedereen zijn tent in, wat zouden we morgen gaan doen? Zijn de plannen voor de snelweg door het sprookjesbos verdwenen of moeten we morgen nog een keer strijden tegen de werkmannen? En hoe zit het met sneeuwwitje en haar dwergen? Hebben ze nog wel genoeg diamantmijnen om in te werken? Je gaat gauw slapen, op naar de volgende sprookjesachtige dag!

Wil je nou alvast kennismaken met een aantal van onze leiding? Dat kan hier.

Kampnummer:
241

Datum:
Van 20-07-2024 t/m 27-07-2024

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.